klik untuk sponsor saye

Friday, November 11, 2033

Sweet-ness OverLoaded



ini adelah entry melekat...a.k.a sticky  post...

kalau ade yg rse nk tanya kenapa, sebab lately rase mcm dah asyik terpukau dek sweetness My Present terlupa sweetness yg sebenar...yg bg sweetness tu dan yg telah bersweet2 selama2 ni...biase la manusia pelupa... ;) jd supaya lepas ni xlupa lg, post ni perlu berada di paling atas so that tiap2 kali bukak blog kne play video ni dlu...

thanks a lot kepada adik manis yg share video ni kat fb dia...abang yg buat video ini...dan Dia yg mencipta medium utk video ini sampai...i love u muah3...


p/s: jgn lupa insyaAllah x dilupakan...;) ayat2 yg de bagi kt dlm video tu sgt bermakna oh...seriusly, ce pegang dlm2...insyaAllah senang...;)

ok babai..

eh lupa nak bg salam...Assalamualaikum... :D



"

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete