klik untuk sponsor saye

Monday, March 3, 2014

sementara masih berdua

tiba2 baru sedar zaman 2 orang dah xlame sgt dah, jd cepat2 tukar header...
sementara rasa xberdosa letak gambar berdua je dengan Kanda..kih3


ini header lama...2 hati terpisah 4709km...cewahhhh

ini header sekarang....masih 4709km...tp lg 24hari insyaAllah dah berada dalam lingkungan 5km ke bawah... :D
n.....insyaAllah as time passes, kt ruang kosong kiri header tu ade lah kedek-kedek bertambah ;p

so sementara berdua ni, nk buat ape ye?...



p/s: gmba kt header tu mse 11minggu, festaim perasan dah ade baby bump tp slps tgk baby bump sebenar, rupenye itu hnyelah perut buncit akibat mkn bnyk...;p

3 comments:

  1. Oh oh comelnya header baru! Welcome to the club dear!! :D

    ReplyDelete
  2. Sementara masih brdua. Enjoy da mOment dear. U gonna miss dat moment. Hehe. Welcome 2 da mOmmy to be club. Hehe

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete